Güzel bir başlıkla gireyim de dikkat çeksin.
İlluminati 3.Dünya Savaşını 15 Ağustos 1871 Yılında Planlamıştı.
Tabi sadece 3.dünya savaşı değil 1.ve 2. dünya savaşları da illuminatinin oynadığı global oyunların sonucu olarak çıkartılmıştır.

Albert Pike'nin Mazzini'ye yazdığı mektuba geçmeden önce bu iki kahramanımızı tanıyalım.

Albert Pike:


Yeni dünya düzeni’nin yaratıcısı olan Albert Pike 29 Aralık 1809’da Boston’da doğdu. Harvard’da calıştı. Amerikan iç savaşı'nda Güneyli Ordu’da Tuğgeneral olarak savastı. Şavastan sonra tutuklandı ve hapse girdi. Hapisten kurtulması bir Freemason olan Başkan Andrew Johnson’un affiyla mümkün oldu. Ertesi gün Beyaz Saray’da birlikteydiler. Bu aftan sonra başkan, İskoç Riti (Masonluğun en eski kolu)  tarafindan 4. dereceden 32. dereceye terfi ettirildi.

Bir 33. Derece Mason olarak; eski ve kabul edilmis İskoç Ritinin kurucusu ve babası, Kuzey Amerika Freemasonary’nin büyük komutanı ve Ku Klux Klan’ın "TOP" lideridir. Tüm Satanist Luciferian grupların büyük ustası da olan bu adamın, Lucifer’la bir bilezik vasıtasıyla sürekli iletişim halinde olduğu da söylenir. İlluminati’nin de tepe adamlarından biridir. Yeni Dünya Düzeni’nin fikir babası ve planlayıcısıdır.

Ayrıca wiki sayfasına da bakabilirsiniz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike



Giuseppe Mazzini:



Giuseppe Mazzini (d. 22 Haziran 1805, Cenova - ö. 10 Mart 1872, Pisa, İtalya), Yeni İtalya (Giovine Italia) adlı gizli devrimci örgütün (1932) kurucusu ve Risorgimento hareketinin önderi İtalyan vatansever ve devrimci. Uzlaşmaz bir cumhuriyetçi olarak, İtalya'nın birliğinin ve bağımsızlığının sağlanmasının (1861) ardından Savoie hanedanı önderliğinde kurulan meşruti monarşi yönetimine katılmayı reddetmiştir.Mazzini de 33.dereceden masondur ve amacı İtalyan monarşisi ve Papalık konumuna etki etmek olmuştur.Vatikanın için sızmak ve Papa yoluyla dini yönlendirmek diyebiliriz kısaca.





Şimdi Pike nin Mazziniye yolladığı mektuba geçelim,yıl 15 Ağustos 1871.

Kısaltılmış bölümleri yazıyorum,orjinali biraz daha uzun.

The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions."
* The FIRST WORLD WAR should be staged to bring Czarist Russia under the control of the Bavarian Illuminati. Russia should then be used as a “bogey man” to further the aims of the Bavarian Illuminati world-wide.

1. Dünya Savaşı, İlluminati’ye Rus Çarlığı’nı yıkarak, bu ülkeyi Ateistik Komünizmin bir kalesi yapmak için gereklidir. Britanya ve Alman İmparatorluğu içindeki örgütümüz bu savaşı tetiklemeli, savaşın sonunda Komünizm kurulmalı ve dinleri zayıflatmak amacıyla diğer hükümetleri yıkmakta kullanılmalıdır…"

1. Dünya Savaşı, İlluminati Rus Çarlığı’nı kontrol altına alacak.Rusya bir öcü olarak kullanılarak,illuminatinin ilerki hedefleri için kullanılacak.Buradaki öcü kelimesi kanlı diktatör rejimine gönderme yapmaktadır,lenin,stalin kanlı bir diktatörlük dönemi yaşatmiştır.Bu arada Lenin,Stalin,Karl Marx Yahudi asıllıdır."

* The SECOND WORLD WAR should be started by manipulating the differences between the German nationalists and the Political Zionists. This was to result in an expansion of Russian influence and the establishment of a State of Israel In Palestine.

2. Dünya Savaşı, Faşitler ve Siyonistler arasındaki farklıklaların kışkırtılmasıyla tetiklenmelidir. Bu savaşın sonunda Fasizm yıkılmalı ve Siyonizm Filistin’de bağımsız bir İsrail Devleti kuracak kadar güçlenmelidir. Enternasyonal Komünizm, savaştan Hristiyan dünyasıyla denge içinde bir güç olarak çıkmalıdır ki ona çıkaracağımız son karışıklıkta ihtiyacimiz olacak…"


Ki öyle olmuştur,Bush ailesinin mali desteğiyle güçlenen Hitler,sözde Yahudi düşmanlığıyla birlikte soykırıma başlamış ve İsrail'in kurulmasına hizmet etmiştir.Hatta o dönemde soykırımdan kaçan Yahudiler gemilerle Türkiye'ye sığınmak istemişlerdir ama İnonü tarafından gemiler karaya alınmamış,bu sayede zorunlu olarak Filistine gitmeleri sağlanmıştır.Burada İnönü'yü de masonik oluşumların kullandığı bir lider olarak görebiliriz.



* The THIRD WORLD WAR was planned to result from the differences stirred up by Illuminati agents between the Zionists and the Arabs. The conflict was planned to span the world.

It is also part of the Third World to set Nihilists and Atheists against one another to provoke a social reversal by hitherto unknown savagery and brutality. After the destruction of Christianity and Atheism one would show men the true “Luciferian Doctrine” and thereby kill two birds with one stone.

Geldik üçüncü dünya savaşına, Siyonistlerle İslam alemi arasında İlluminati ajanlığının (CIA,FBI)sebep olacağı farklılıkların körüklenmesiyle tetiklenmeli. Bu savaş, öyle bir savaş olmalı ki İslam ve Siyonizm birbirini yiyerek yok etmeli. Bu arada diğer uluslar, fiziki, ahlaki, ruhsal, ekonomik yıkımlara sürüklenerek bölünmeli. Öyle bir sosyal kaos yaratılmalı ki, herkes dinleri kanlı şiddetin temel sebebi olarak görmeli ve insanlar mutlak ateizme yönelmeli. Son olarak Lucifer’in saf ve mutlak doktrininin manifestosuyla Hristiyanlık ve Ateizm de silinmeli…Bu sayede bir taşla 2 kuş vurmuş olunacak."

Burada eklemek istediğim birkaç düşüncem var,

Bu güne kadar sinema ve kitaplarla tüm dünya insanları Maya takvimini ve 2012 yılını beynine kazıdı.Amerikan sinema sektörünün de çabalarıyla 2012 de büyük bir felaket,kıyamet beklemeyen insan kalmadı.Ben bunun bilinçli bir politika olduğunu düşünüyorum.Burada medyanın gücüyle karşı karşıyayız,malesef dünya sadece televizyon izler durumda olduğu için haberlerde veya başka bir tv programında bir şeyi 10 kere söylediler mi,beyinlere onun gerçek olduğu bilinci yerleşiyor.
Kasıtlı olarak verilen bu felaket inancı 3.Dünya Savaşını göstermektedir,bu savaş geldiğinde ise insanların - aaaa mayalar demişti aq. diyeceğinde hiçbir şüphem yok.
İşte illuminatinin de sizin böyle düşünmenize ihtiyacı var,oynanan senaryoların bilincinde olan 1milyon insan bile çok şey değiştirebilir,ama organize olmak,tepki göstermek o kadar zor hale getirildi ki,insanlar hayat mücadelesi vermekten hiçbirşey yapamaz hale geldi. (hani Gladyatörler arenalarda gece geç vakitlere kadar dövüştürülürdü ya bunun amacı fakir insanların isyan çıkarmak için zaman bulmasını engellemekti,akşama kadar çalışan adamı arenaya toplar ve gece sadece uyumaya gönderirseniz,örgütlenme ihtimalini neredeyse sıfırlarsınız.Peki şimdi ne fark var? Ben hiçbir fark göremiyorum,arenalar tvlere dönüştü,yarışma programları,futbol maçları vb. derken insanlar kendini yatağa zor atar oldu değil mi)


İlluminatinin yeni dünya düzeni emelinde 3.dünya savaşının büyük bir yönü var.Dünya nüfusunu azaltma politikalarında bu savaş ve kitle imha silahları Haarp büyük bir paya sahip olacak.Savaşın da 2012 nin son çeyreğine doğru olacağını düşünmekteyim.Teorilerim içinde ise Londra 2012 olimpiyat oyunlarının rituelik bir parçaya sahip olacağı yönünde,öyle ki oyunların maskotları ve logoları siyonizm ve illuminati diye bağırmakta.

Herşeyi gören göz.

2012 yazısındaki zion subminal mesajı.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-12741934

Some 6.6 million tickets are available from the London 2012 website over a six-week period and organisers say all applications will be treated equally.
6.6 milyon bilet ve 6 hafta = 666 :) aman canm abartma diyebilirsiniz :)


1994 yılında çıkarılan illuminati kart oyunu hakkında geniş bir yazı yazıcam ama şimdi sadece bir kartı ele alalım.


Saat kulesi yıkılıyor (Londradaki meşhur saat kulesi) ve kaçışan insanlar olimpiyat halkalarının renklerini sembolize eden tişörtler giymişler.İlluminatinin her işi bir ritüel anlamı taşımakta bu kartta 1994 yılından geleceğe bir gönderme olabilir.Bu kartı japonyadaki tusunamiye göndereme olarak da görebiliriz zira saatin gösterdiği 3.2011 yılında olan tsunami ve kaçışan çekik gözlü insanlar var.Bense iki olaya da yapılan bir gönderme olarak görüyorum.
Falan filan...

Bu oyunlar sırasında Münich olimpiyatlarına benzer bir olay gerçekleşebilir,israilli sporcuların öldürülmesi veya radikal islam kullanılarak terörist saldırılar 3.dünya savaşını tetiklemek amacıyla kullanılabilinir.

Görüşmek üzere...

0 yorum:

Blogger Templates by Blog Forum