illuminatiye girişmece

Sevgili dostlar,illuminati üzerine üşenerek başladığım bloğuma hoş geldiniz.Umarım ''Türk gibi başla,Alman gibi bitir.'' özlü sözüne uygun bir şekilde yazılarımı yazmaya devam ederim,zaten Türk gibi başladım sayılır,ama ne yalan söyleyim alman deyince aklıma gelen ismail yk dan sonra bu cümleyi bile bitiresim gelmiyor.

Kitaplarda ve çoğu yabancı sitelerden okuduğum ve bana mantıklı gelen illuminati teorilerini dilim döndüğünce sizlerle paylaşma amacındayım.Bu konu hakkında yazı yazan ve gayet başarılı olan maykıl sikkofield i öneririm.

Dünyayı yöneten bu gizli örgüt hakkında bilgi sahibi oldukça,dünyanın nasıl döndüğünü ve oynanan oyunları görme imkanına sahip olacaksınız.Çok fazla uzatmadan ilk önce illuminati'nin tam olarak ne olduğundan başlayalım...

Vikipedi 'den illuminati yazısı:

1776 yılında Almanya'nın Ingolstadt kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulan gizli topluluk. Illuminati, "Aydınlanmış Olanlar" anlamına gelmektedir. Topluluğun kuruluş amacı cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Her ne kadar asıl amaç, aydınlanarak dinsel dogmalardan uzak, hür düşünceyi ve Newtoncu pozitif bilimin önünü açmak idiyse de, gizli siyasi amaçları olduğu öne sürülerek dünya siyaset tarihinin belki de zaman içerisinde üzerine en fazla komplo teorisi üretilmiş topluluğu halini almıştır.
Münih'te kurulup, o yörede (Bavyera) hızla gelişen İlluminati'nin üye kayıtları büyük bir gizlilik içinde saklanıyordu. Öyle ki, üyelerin her birinin takma isimleri vardı ve yazışmalarda bunlar kullanılır, üyelerin gerçek isimleri ve kimlikleri asla kullanılmazdı. Örneğin, topluluğun kurucusu Adam Weishaupt'un kod adı Spartacus idi. Illuminati üyeleriyle ilgili bilinen tek şey, tüm üyelerinin Cermen kökenli beyazlardan oluştuğudur.

İlluminatinin en büyük amaçlarından biri dünya nüfusunu azaltarak yeni dünya düzenini (NEW WORLD ORDER) kurmaktır.Bu düzen tek millet,tek bayrak ve tek dinden oluşur.(Şeytana tapmak) Konuyla ilgili fazla bilgisi olmayan biri şeytan mı şeytan ne arar la bazarda diyebilir lakin yazıları okumaya devam ettikçe göreceksiniz ki bu kişiler şeytana tapma olayını gizlemek bir yana dursun gözümüze sokuyorlar.

İlluminatiyi güçlü yapan en büyük olgu ise yüzyıllar boyunca planlı bir şekilde gelişmeleri ve zenginleşmeleridir.Şuan dünyanın en zengin ailelerin de bunlardan olması,bu gizli örğütü dünyayı yöneten bir tekel haline getirmiştir.



İlerleyen yazılarda bu örgütü,örgütün planlarını,yaptıklarını ve yapacaklarını paylaşmak üzere şimdilik hoşçakalın.

0 yorum:

Blogger Templates by Blog Forum