Monarşi ile yönetilen dünya

Merhaba dostlar,bugün ele alacağım konu dünyayı yöneten soylar üzerine olacak.Daha önce de bahsettiğimiz gibi dünyayı yöneten bu gizli örgüt kendi hedefleri doğrultusunda hükümetleri kurup yıkabiliyor.Bu gücü sürdürmelerinin en önemli unsuru başa getirdikleri adamların örğüt içinden olmaları,zaten onlardan olmayan adamı engelliyorlar,olmadı öldürüyorlar(Kennedy).Şimdi kanıtlarla Abd ve kraliyet ailesinin bağlantılarını ve geçmiş yöneticilerin akrabalık ilişkilerine geçelim.


Bu soylar dünya yönetimde belli pozisyonları ellerinde tutmaktalar,Rotschild,Rockafeller,Bush,Windsor ve niceleri...benim ilgimi çeken nokta ise Abd hükümetlerinde yer alanların kan bağları,öyle ki abd monarşi ile yönetilen bir ülkedir dememek için kendimi zor tutuyorum.


Bilmeyenler,bizim köyde oxford vardı da biz mi gitmedik diyenler için,Wikipedia'dan monarşi üzerine kısa bir açıklama:

Monarşi bir hükümdarın devlet başkanı olduğu bir yönetim biçimidir. Saltanatın bir başka adıdır. Bu hükümdar, Türkçe'de kral,imparator,şah,padişah,prens gibi çeşitli adlar alabilir. Monarşiyi diğer yönetim biçimlerinden ayıran en önemli özellik, devlet başkanının bu yetkiyi yaşamı boyunca elinde bulundurmasıdır. Hükümdar öldükten sonra onun soyundan biri gelir (oğlu, kardeşi gibi).Cumhuriyetlerde ise devlet başkanı seçimle işbaşına gelir. “Monarşi” sözcüğü dilimize Fransızca Monarchie kelimesinden gelir. Cezalandırma ve bağışlama yetkileri sadece hükümdarın elindedir. Otoritenin bir kralın veya bir imparatorun elinde olduğu yönetim türüdür.

Şimdi ingiliz kraliyet ailesi,Kraliçe Elizabeth,Clinton ve Bush ailelerinin soy kütüğüne bakalım.Soy kütüğü 1281 yılında yaşamış olan Margaret De Clare ye dayanıyor.Tabi bu Elizabet,Clinton ve Bush aileleri için soy kütüğü, daha da geriye alacak olursak Firavuna kadar gidecektir,hatta şuan dünyayı yöneten başlıca soylardan birinin Firavun soyu olduğunu da söyleyebilirim.Bir anda ortadan kaybolan Firavun,yok olmamış,avrupada tekrar büyüyerek,ingiliz kraliyetine girmiştir.Firavunun bu kadar güçlü olmasının sırlarından biri olarak kabalayı görüyorum,ekonomik ve siyasi alanlarda yıllar boyu elde ettiği tecrübe ise yeni oluşan avrupada kolaylıkla yükselmesini sağlamış olabilir.

Elizabeth,Hiary Rodham Clinton,Bush aileleri soy kütüğü,










Garip değil mi? İngiliz kraliyet soyundan gelen aileler senatonun içinde,2.dünya savaşının destekçilerinden,Baba Bush ve oğul Bush başbakanlık yapmış,kardeş Jeb Bush ise senatoda ve gelecek başbakan olarak görülüyor.Ve bu ailenin en büyük özelliği illuminati ilkelerine baglı kurulmuş yancı örğüt skull and bones üyesi olması.Listede bu örgütten çıkan bürokrat ve başkanlara iyi bakın..http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Skull_and_Bones_members

Daha bitmedi ,Bush ve Barack Obama 11.dereceden kuzendir.Prescott Bush yani dede bush'un 1950 de oval ofise(senatoya) girmesinden bu yana 61 yıldır abdyi aynı sülale yönetiyor tabi piyon olarak, arkadaki güçleri artık anladık sanırım.Araya Bill Clinton girmiş o da karım köylü olduğu için sülaleden sayılır.Hillary Clinton ise yıllardır siyasette şuan dış işleri bakanı.Aradan geçen diger başkanlara bakmayın önemli olan senatodaki paralı adamlardır.

Neden sürekli bunlar Başbakanlık yapıyor? Söylediğim gibi dünyayı yöneten sülaleler belli alanlara yayılmış durumda.Bush ailesi örgütün temsilcisi olarak Abd yi güzelce yönetiyor.Ama arkadaki asıl babalar ise ekonomiye yön veren aileler Rotschil,Rockafeller,J.p Morgan gibi olay bunlarda bitiyor.Öyle ki dünyanın 100 lirası varsa 95 lirası bu adamların elinde,geriye kalan milyarlarca insan 5 lirayı paylaşıyor.

Bush'un akrabalara bakalım.Olum bu adam bayramda ne geziyordur ha,el öpe öpe bi hal olur.Brad Pitt'e bakın hele,hani karısı birleşmiş milletler iyilik elçisi olan,hani sömürge ülkelere gidip abd propagandası yapan medya balonu.

Bu videoda Bush ve Obamanın akra olduğu söyleniyor.





Kardeşlerim,İngiltere ve Abd hükümetleri,ingiliz kraliyeti illuminatiye gönül vermiş insanlar tarafından yönetilmektedir.Abd yi biraz inceledik ama İngiltere kraliyeti için de birşeyler yazmak istiyorum.Yazının başlarında kısaca yazdığım gibi İngiltere kraliyeti kuruluşuyla yada sonraları firavunla etkileşime girmiştir.İngiliz kraliyetini firavun ( yani antik mısır halkı) kurdu diyemiyorum zira tarihçi değilim ama bir şekilde ingiliz kraliyeti firavun olmuştur diyebilirim.

Sikko kısa bir yazı yazmış bununla ilgili :http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/ingiliz-kraliyet-ailesi-ve-elit-kesim.html


İşte böyleyken böyle dünya belli ailelerin elinde,bu ailelerin bağı illuminatiye,masonluğa,siyonizme dayanıyor.Hepsinin amacı Yeni dünya düzenini gerçekleştirmek.

görüşmek üzere...




Bonus Bilgi:
Hitler'in yahudi soyundan geldiğine dair belgeler yayımlandı,tabi bunları bi iddaa olarak almakta yarar var her okuduğumuza inanmamak en iyisi, hele ki söz konusu gazete ise dikkatli olmakta yarar var.
 TheTelegraph (link) da çıkan bu araştırmada dna testleri sonucu Hilterin yahudi soyundan geldiği belirtilmiş.Bir diğer idda ise Hitlerin Solomon Rotschild in akrabası olduğuna dair ama bana pek inandırıcı gelmedi,araştırmak lazım.

0 yorum:

Blogger Templates by Blog Forum