Londra isyanları üzerine




Londra isyanları,yangınlar,yağmalar,şiddet ve bunların ortasında özne görevi gören siyahi gençler...Hatırlayın Fransa da çıkan olayları,neredeyse aynısı.
Olaylar polisin Darcus Howe adlı genci öldürmesiyle başladı,tabi bu olay isyanların başlaması için bir start fişeği niteliğindeydi.Bu süreçte siyahi gençlere polisin uyguladığı insan haklarına aykırı aramalar ve tacizler isyana zemin hazırlamak içindi.Özel olarak seçilmiş provakatörler ise bu kızgın grubu sistematik bir şekilde yönlendirdi. Yağmalar,kamu mallarına zarar ve yangınlarla olayı kimsenin kabul edemeyeceği seviyeye getirdiler.Basının yardımıyla işin aslını göremeyen milyonlar ise ırkçı söylemleri dile getirmeye başlamıştı.
Aklıma direk Ku Klux Klan örgütü geldi.Zira medyanın pompalamasıyla,ingilizler içten içe zencileri bir tehdit olarak görmeye başladı.Bu insanları bölmek için bir taktik olabilir,kaos ortamı her zaman devam eder ve bir kıvılcım çıkarmak yeterli olur.




Ordo Ab Chao (Kaosdan gelen düzen) yukarıdaki resimde görüldüğü üzere 33.dereceye yükselen masonlara verilen madalyada yazar ayrıca masonluğun mottolarından biridir bu söz.

Londra'da gördüğümüz Ordo Ab Chao (Kaosdan gelen düzen) sistemini hali hazırda Suriye'de görüyoruz.Yeni dünya düzeni projeleri için muhtemelen Esad'la ters düşen illuminati, medya ve ayarlanmış isyancılarla hükümeti devirme amacında,başaracaklarını da düşünüyorum.Amerika,birleşmiş milletler yakında Suriye'ye gireceklerdir,diktatörlük yıkılıp ülke sözümona kurtarıcı ABD'nin kuklalarıyla yönetilecek.Saddam örneği ve şuanki Irak Hükümeti çok iyi bir örnek.He Esad şöyle yaptı böyle yaptı diyebilirsiniz,doğrudur ama bu uluslararası medya ile birlikte oynanan oyunları değiştirmez.Neyse Suriye olayına başka bir yazıda gireriz.


Peki neden Kaos yaratıyorlar?

İnsan haklarını ihlal edebilecek her türlü kanun, üst düzey ülkelerde halk tarafından tepkiyle karşılanır,yasalaşması engellenir ama işin içinde kaos,şiddet ve toplum huzurunu bozan unsurlar girerse ortalama bir vatandaş bu yasaları memnuniyetle kabul eder.Bu Kaosdan gelen düzeni açıklayan için en basit örneklerden biri.

George Orwell in 1984 adlı romanındaki gibi bir dünyayı kabul ettik,heryerde kameralar,telefon dinlemeleri vs. Big brother bizleri her yerde izliyor.Londra olaylarında da top BlackBerry nin mesajlaşma sistemi üzerine atıldı,sosyal medya rahatça izleniyor ama blackberry mesajları şifrelediği için polis ulaşamıyordu ve ne oldu? Bahane mi lazım? Dersen ki isyancılar bu sistem üzerinden organize oldu,halkın güvenliği için tehdit içeren bu sistem ortadan kalkmalı,alırsın halk desteğini.Yakın bir tarihte Blackberry mesajlaşma olayı tarih olacaktır.Yaşanan bu olaylar olmasa böylesine insan haklarına aykırı bir uygulama yapılabilir miydi? İletişim özgürlüğü ya da güvenlik seçim sizin. 3.dünya ülkesinde bunu yaparlar,arabistan yaptı,ama ingilterede göt isterdi.İşte sana Kaosdan gelen düzen...

Bir kriz yarat,medya ile halkı korkut sonrası çorap söküğü,istediğin yasayı çıkar,alt sınıf insanın her türlü hakkını elinden al,zengin elit kısıma ise seçilmiş insan muammelesi yap.Her türlü özgürlükleri al,insanlar ayak bağı olmasınlar çünkü yapacak çok iş var,daha savaş çıkacak,krizler gelecek bu illuminatinin işi de zor be.

Bu medya işte adamların silahı,yazılı,görsel basın,herşeyin anahtarı bunlar.Hiç ders almadan hala daha tvde gördüğümüz herşeye inanıyoruz ya,beni işte bu üzüyor.Adamların medyayı kontrol ettiğini anlamayan,anlayamayan o kadar insan var ki, iki tane flash habere,iki tam boy gazete haberine,kırmızı puntolarla yazılmış başlıklara hemencecik kanıyor,kulak memesi kıvamına geliyorlar.On kere arka arkaya söylenen haber doğru oluyor,piiiii.


Şimdi bu videoyu dikkatlice izleyin



Polise çalışan bir provekatör söz konusu,şiddetin dozunu arttırıyor ve polisin arkasına rahatça geçebiliyor, bu adamın ajan olduğu açık.Buradaki amaç topluluğu azdırıp,polise saldırtmak,polisi yetersiz göstermek,kasten az polis var zaten orada.Burada insanlara verilmek istenen duygu polisin yetersiz olduğu ve güvenliği sağlayamadığı inancını vermek zaten olayları araştıran,okuyan arkadaşlar basın ve medyanın polisin olayları bastırmada yetersiz kaldığını 1000 kere söylediğini görmüştür.

Ne diyon yani?

Yanisi şu,yetersiz kalan polis: ''elimiz kolumuz yasalarla bağlı,silah kullanma gibi haklarımız yok bu nedenle olayları bastırmakda güçlük çekiyoruz''. diyecektir.
Bu,normalde çıkması güç olan yasaları çıkarmaya, polise daha fazla şiddet kullanma hakkı vermeye yarayacak.


Bakın bakın ne anlatıcam...


Bir oylama yapılıyor ve halkın yüzde 77 si polisin ve ordunun müdahalesine olumlu yaklaşıyor,polise her türlü hakkı veriyor,işte bu kadar kolay,diktatör bir yapıya geçmek kaosla çocuk oyuncağı.Bu anketi herşey düzgün giderken yapsalar sonuç tam tersi çıkardı.O insan hakları savunucuları kan almaz mıydı hükümetin götünden,muhalefet partileri durur muydu?


İşte böyle arkadaşlar, kaos bir sistem oluşturmak için en güzel yöntem. Adamlar bunu boşuna bulmamışlar,her zaman sistem kazanmış. Abd'de yaşanan büyük buhran gene bu sistemin işiydi,sonucunda milyarlarca dolar kazandılar,şuanki kan emici bankacılık sektörünü oluşturdular.Bu isyanların sonucunda ileride ne gibi değişiklikler olacak göreceğiz.Korkarım ki,özgürlükler kısıtlanacak,alt sınıfdaki insanlar daha fazla ezilecek,big brother herşeyi görecek,elit kısım daha fazla güçlenecek.Yeni dünya düzeni tıkır tıkır işleyecek.


öptüm kib bye.

0 yorum:

Blogger Templates by Blog Forum