Usame bin Ladin'i Öldüren Team 6 Pert

Merhaba, geçen gün Afganistan'da düşen helikopterde ölen 31 askerin içinde Team Six adlı özel kuvvet askerlerinin olduğunu ögrendim.Türk gazetelerinde bunla ilgili bir şey yok ama aşagıdaki yabancı kaynakta bahsi geçiyor.
Team Six Usame bin Ladin'i yakalayıp öldüren deniz komandolarının ismi.

Bakın CnnTürk sunucusu ne diyor, Bin Ladin'i team 6 öldürdü falan filan sonrasında ise ölümün herhangi bir kanıtından bahsetmeden,efendim neden Pakistan'ın haberi olmadan öldürürldü falan.Bak bak nasıl da değiştiriyor olayı,Bİn Ladin'i kesin öldürdüler de operasyonu kaldı işin,vay televizyon vay haberler vayyy.




Ben size söyleyim arkadaşlar Usame Bin Ladin ölmedi,öldürülmedi,öldürülmez de.Neden öldürsünler kendi ajanlarını,yıllarca ABD'ye hizmet vermiş bir ajan,ABD'nin Afganistan'a girmesini sağlamış,dünyanın afyonunu amerikalılara vermiş,orta doğuda bir kale vermiş vb..üstün hizmet madalyası almadıysa topum.

Bin Ladin şuan sakalları kesmiş,entel gözlüğünü takmış bahamalarda emekliliğini yaşayan bir adamdır,süper ingilizce konuşan,modern takılan Abd vatandaşı bir turistten kimse kıllanmaz arkadaşım,kimse demez bu ladine benziyo falan.

Ne yaptılar sözde makyazlı bir ölü fotoğrafı,kanıta bak düzgün video bile yok.Sonrasında neymiş efendim tepki falan olmasın diye denize atmışlar,hee oldu kib bye...

Tabi Team 6'de yer alan her komando emri yerine getirdi ve bu senaryoda yer aldı.Gelin görün ki ABD bu askerlerin konuşma ihtimalini göz ardı etmez,etmedi de hepsini sözde Taliban saldırısıyla düşürüp öldürdü.

WASHINGTON (AP) —- The Associated Press has learned that more than 20 Navy SEALs from the unit that killed Osama bin Laden were among those lost in a helicopter crash in Afghanistan.

Haber ajansı içinde Bin Ladin'i öldüren 20 askerinin de bulunduğu helikopterin Afganistan'da düştüğünü bildirdi.
Gerisi ayrıntılar...


The operators from SEAL Team Six were flown by a crew of the 160th Special Operations Aviation Regiment. That’s according to one current and one former U.S. official. Both spoke on condition of anonymity because families are still being notified of the loss of their loved ones.
One source says the team was thought to include 22 SEALs, three Air Force air controllers, seven Afghan Army troops, a dog and his handler, and a civilian interpreter, plus the helicopter crew.
The sources thought this was the largest single loss of life ever for SEAL Team Six, known as the Naval Special Warfare Development Group.
Just heard this, found it incredibly suspicious when you take it into consideration.
Quote:” more than 20 Navy SEALs from the unit that killed Osama bin Laden”

1 yorum:

    On 7 Ağustos 2011 09:04 Adsız dedi ki...

    http://www.sabah.com.tr/Pazar/2011/08/07/burjuvazinin-sovalye-atalari-apinakcilar

     

Blogger Templates by Blog Forum