Amy Winehouse Tribute ve All Seen Eye

Evinde ölü bulunanlar kervanına katılan Amy Winehouse 2011 video müzik ödüllerinde unutulmadı.Club 27 üyesi olan Winehouse,illuminatinin müzik ödülleri gecesinde bruno mars eşliğinde anlamlı resimlerle anıldı.Resimlerin her birinde herşeyi gören göz (all seen eye) sembolü özellikle seçilmiş,ölümün ritüel değeri taşıması resmedilmiş de olabilir.

Dipnot: Uyuşturucudan öldüğü söylenen Winehouse'nin evinde uyuşturucu izine rastlanmadı.Son Belgrad konserinde alkolden yürüyecek hali kalmaması ve bunun bütün dünya televizyonlarında defalarca gösterilmesinin amacı ne olabilir? Evet bu haberdir ve gösterilir,peki bu Amy Winehouse'nin ölümüne insanları alıştırmak ve öldüğünde zaten uyuşturucudan ölecekti dedirtmek olamaz mı? Su testisi su yolunda kırıldı demi hıncal abi.Amy Winehouse tıpkı Heath Ledger gibi illuminati kurbanlarıdan biridir.
http://www.telegraph.co.uk/culture/music/8658554/Amy-Winehouse-no-drugs-found-at-singers-home.html  Haberde Winehousenin evinde uyuşturucu izi bulunmadığı yazıyor,öldüğü gece çığlık duyulduğu falan..

Ayrıca,Amy Winehouse'nin ölüm haberini alınca çevremdeki insanlar ağız birliği etmişcesine zaten uyuşturucudan öleceği belliydi demişlerdi,MEDYA'nın gücü işte...



0 yorum:

Blogger Templates by Blog Forum